Apple har sikret sig en eksklusivaftale med Richard Plepler, der skal producere indhold til Apple TV+. Navnet får måske ikke umiddelbart klokkerne til at ringe hos ret mange, men det gør Game of Thrones, True Blood og Boardwalk Empire helt sikkert. Der er tale om HBO-serier og Richard Plepler har arbejdet hos HBO i næsten 28 år. Siden 2007 har han været først co-præsident og siden ledet virksomheden alene. Plepler stoppede hos HBO sidste år efter at teleselskabet AT&T købte moderselskabet WarnerMedia.

Plepler er med andre ord en erfaren herre med masser af succesfulde TV-serier på CV'et. Det er den erfaring Apple tiltrække på de næste fem år. Apple har nemlig indgået en aftale med Pleplers nye produktionsselskab, Eden Productions, om at producere TV-serier, dokumentarprogrammer og film eksklusivt til Apple TV´i de kommende fem år. Det skriver New York Times.

Der bliver ikke nævnt nogle konkrete planer for indhold, hverken i form af tidshorisont eller titler. Apple har i øvrigt aftaler med en række producere, instruktører etc. om at levere eksklusivt indhold til Apple TV+. I øjeblikket skulle der være omkring 40 produktioner på vej.