I sidste uge offentliggjorde 3, at alle abonnementer fremover ville være med fri tale inkluderet. Nu følger Telia trop og gør det samme. Ifølge Telia er det dog ikke en reaktion på 3's udspil, men noget de hele tiden har haft planlagt.

Telia lancerer fire nye pakker, som man kan skifte til fra sit eksisterende abonnement: 179 kroner om måneden for 1 gigabyte data, 199 kroner for fem gigabyte, 299 kroner for 20 gigabyte og 399 kroner for ubegrænset data. I alle tilfælde med fri tale.

Man kan dog også godt oprette et nyt abonnement uden fri tale. Enten med minut afregning til 99 kr/måned eller med 3 timers tale til 129 kr/måned. I begge tilfælde er der også inkluderet 1GB data.

Opdatering: Jeg havde oprindelig skrevet, at alle Telias abonnementer nu var med fri tale. Det er ikke tilfældet. Man kan stadig oprette et abonnement uden fri tale og derved spare nogle kroner, hvis man ikke taler så meget. Jeg beklager fejlen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.