Fredag er dagen, hvor de danske iPhone 5-forhandlere må offentliggøre priserne. Allerede i det øjeblik torsdag bliver til fredag, starter Telenor for online salget af iPhone 5.

"Vi starter online salg af iPhone 5 fra den 21. september 2012 og åbner derfor allerede ved midnat for bestillinger.", fortæller Peter Glüsing, Pressechef hos Telenor til iPhoneguide. "Vores kunder på interesselisten vil blive kontaktet i den rækkefølge, de har skrevet sig op."

Der er med andre ikke tale om, at Man skriver sig op på en venteliste, og får besked, men at man laver en bestilling. Formodentligt betyder det også, at man får leveret iPhone 5 på lanceringsdagen. Tidligere år har man først kunne købe på lanceringsdagen, hvorfor man fik iPhonen nogle dage senere.

Telenor benytter også lejligheden til at gøre opmærksom på at deres kommende 4G-netværk. ”Smartphones af iPhone 5´s kaliber har brug for et abonnement og et netværk, der matcher telefonens funktionalitet. iPhone 5 er naturligvis fuldt funktionel på Telenors stærke 3G-netværk nu og vil få fuld 4G understøttelse på Telenors netværk, kort tid efter vores 4G lancering.”, siger direktør Mattias Ringqvist fra Telenor Privat.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.