Telenor oplyser, at de i dag åbner for deres 4G-netværk. Fra i dag dækker de 75 pct. af befolkningen med 4G. Downloadhastighederne på mobilt bredbånd vil typisk ligge mellem 17 og 71 Mbit pr. sekund.

I den forbindelse har Telenor valgt af brande deres netværk under navnet "NU". ”I 2013 tager vi et kæmpe spring i netværkskvalitet, og alene af den grund fortjener vores netværk et navn, som skiller det ud fra konkurrenterne,” udtaler Marek Slacik fra Telenor.

Samtidig lanceret Telenor en række nye abonnementer, der dog også kommer eksisterende kunder til gode. Slacik mener at "Telebranchen har haft en tendens til at glemme sine gode, loyale kunder." Det ønsker Telenor at gøre op med.

Næste store netværksforbedring kommer, når Telenor begynder at slå sit 3G-netværk sammen med Telias, hvilket vil betyde mange flere master og bedre dækning over næsten hele landet. Når 3G-sammenlægningen er færdig, vil Telenor have 3.900 3G-master mod 2.400 i dag. Dermed får 3G-dækningen et markant løft, og det har mindst lige så stor betydning for kundeoplevelsen, som åbningen af 4G har.

Læs mere om Telenor NU og de nye abonnementer på www.telenor.dk/nu

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.