Efterhånden som iPhone 3G-kunderne slipper fri af Telias binding har andre teleselskaber budt sig til. iPhone-kunder er interessante for teleselskaberne fordi de er mere på nettet end gennemsnitskunderne og derfor har behov for et større abonnement. Dette betyder selvfølgelig at der er flere penge i iPhone-kunderne.

Dette synes dog ikke at betyde noget for TDC. Ifølge Ekstrabladet virker hverken SMS, telefonsvarer eller datatrafik umiddelbart når man skifter til TDC med sin iPhone. Til samme avis kommer TDCs kommunikationsrådgiver Per M. E. Christiansen med denne forklaring:

iPhone er først og fremmest en smart designermobil. Og de folk, der har den, er mest interesserede i at rende rundt og se smarte ud. Så vi tror ikke, at de er kede af ikke at kunne gå på nettet med telefonen.

Hvis ikke det var et stort firma som TDC, der kom med den slags udtalelser, havde man nok bare trukket på smilebåndet, men den går ikke her. Jeg ville i hvert fald meget nødigt være kunde hos et teleselskaber der i den grad taler ned til nuværende og kommende kunder og i den grad er ude af trit med virkeligheden.

Senere trækker kommunikationsrådgiveren i land og erkender at iPhone-kunder har et stort dataforbrug, men skaden er jo sket og det er mig en gåde at man som professionel inden for kommunikation siger den slags til at starte med.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.