I disse tider hvor mange arbejder hjemme, er mange af de ting vi er vant til at gøre, enten arbejdsmæssigt eller i vores fritid, blevet noget nær umulige. Det giver nogle udfordringer, men man kan også vælge at se det som en mulighed for at prøve noget nyt.

En af de ting, der er oplagt at gøre i en situation, hvor computeren måske er det eneste vindue til omverdenen, er at tage et kursus online. Bruge ventetiden på at finpudse eksisterende kompetencer eller på at lære noget nyt. Det kunne være et fremmedsprog, programmering eller noget helt tredje.

Et af de steder, der tilbyder online kurser er på NemProgrammering.dk. Kurserne er på dansk og der er noget for både børn og voksne.

Til børn er der en tegneskole og et basalt programmeringskursus, mens der til de voksne eller de større børn tilbydes mulighed for at lave et FPS-spil fra bunden i Unity 3D.

Til de voksne er der også kurser i WordPress, Excel, Photoshop og meget mere.

Nogle kurser er gratis, men dem med kød på, hvor man virkelig lærer noget koster penge. Tager du et kursus i arbejdsøjemed, kan du måske få din arbejdsplads til at betale.

Prisen på kurserne starter ved 299 kroner og et enkelt om Adwords koster 699 kroner. Der er tale om videoer og i kurset om FPS-spiludvikling er der eksempelvis 40 lektioner for 299 kroner.

Du finder kurserne her: NemProgrammering.dk