Efter få måneder på markedet er det slut med teleselskabernes satsning på at blive en vigtig spiller inden for mobilbetaling. Selskabet 4T, der er ejet af de fire store danske teleselskaber (TDC, Telia, Telenor og 3), har nemlig solgt deres mobilbetalingsløsning, Paii. Køberen er en anden mobilbetalingsløsning, Swipp, der ejes af mere end 60 danske banker i fællesskab. Det skriver de to selskaber i en pressemeddelelse.

Paii blev lanceret i februar som en tjeneste, hvor man blandt andet kunne overføre penge til andre og blive opkrævet over telefonregningen. Løsningen har dog haft ualmindeligt svært ved at slå igennem hos kunderne, der ikke rigtigt har kunnet se fidusen i tjenesten. Paii har således kun formået at erobre ganske få procent af markedet for mobilbetalinger.

Bankerne bag Swipp har dog haft nogle andre briller på og har set en potentiale i at overtage Paii. De vil nu bruge noget tid på at lægge de to tjenester sammen. I første omgang vil kunderne ikke opleve nogen forandring, men i 2015 lanceres en helt ny Swipp-app. Den bliver udviklet på baggrund af en sammenlægning af Paii og Swipps medarbejdere og teknologier.

Scroll ned for at se kommentarer