Apple har her til aften præsenteret en ny 15" MacBook med retina-skærm. Apple kalder den verdens mest avancerede bærbare computere og en ingeniørmæssig bedrift. Specielt bemærkelsesværdigt er den fantastisk retina-skærm, der har en opløsning på hele 2.880 x 1.800 pixels. Størrelsen er også imponerende. Den er 18 mm tyk og vejer kun 2 kg.

Kommer i to versioner

Computeren kommer i to versioner. Begge har 8 GB RAM. Grafikken styres af Intel HD Graphics 4000 og NVIDIA GeForce GT 650M med 1 GB RAM i begge maskiner. Lagerpladsen er udelukkende SSD med 256 GB Flash henholdsvis 512 GB Flash. Processorerne i de to udgaver er 2,3GHz quad-core Intel Core i7 processor og en tilsvarende på 2,6 GHz.

Begge maskiner har diverse porte inklusive USB 3. Til gengæld er det optiske drev blevet fjernet og der er heller ingen port til kablet internet.

De danske priser er 17.599 kroner og 22.499 kroner. Den nye MacBook er lagervare og kan bestilles allerede fra i dag (link til Apple Store)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.