De store iPhones, som rygterne i snart lang tid har talt om, vil få et design baseret på en blanding af iPhone 5c og iPod nano, skriver Mac Otakara. Det skulle betyde mere runde former, men altså i aluminium som iPoden og ikke plastik som iPhone 5c.

Kilderne oplyser også at Apple nu har lagt sig fast på 4,7" og 5,7". De to telefoner skulle måle 14x7 cm henholdsvis 16x8 cm. Begge modeller skulle få en tykkelse på 7 mm. Det er faktisk tyndere en kameramodulet, der derfor vil rage lidt ud som på iPod touch. Kilderne siger dog også, at Apple måske vil øge telefonernes tykkelse til 7,5 mm, så de matcher med kameramodulet.

De nye iPhones vil ikke blive en erstatning for Apple to nuværende iPhones, men en udvidelse af sortimentet og komme senere på året.

Mac Otakara plejer at have gode informationer, og det er da også første gang vi ser så specifikke rygter om de nye store iPhones.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.