Apple har frigivet en stor opdatering til musikprogrammet Garageband til iOS. I version 2.1 er der kommet flere nye funktioner som Live Loops samt den Drummer-funktion vi allerede kender fra Garageband til OS X. Derudover er der kommet en ny enkelt equalizer, nye automatiske funktioner og understøttelsen af 3D Touch på iPhone 6s.

Live Loops

Live Loops er en ny funktion, som kan bruges til at spille eller lave musik med ved at sammensætte en masse små musikloops og tilføje diverse effekter. Live Loops kommer med en række Apple-designede loops i forskellige kategorier som dubstep, rock, Hip Hop etc. Man kan selvfølgelig også tilføje sine egne loops.

De forskellige loops er så knyttet til knapper, der er ordnet i rækker og kolonner, så man kan spille på dem. Ikke helt ulig de hardware launchpads, som man kan bruge til at styre sequencer-software med. Ideen er i hvert fald lidt den samme.

Drummer

Ud over Live Loops er den største nyhed, at Garageband til iOS nu har fået den automatiske Drummer-funktion, der har eksisteret på udgaven til OS X i et stykke tid. Med Drummer kan man automatisk få tilføjet trommer på sin musik. Der er 9 forskellige trommeslagere i forskellige genrer at vælge mellem.

Det er ikke alle funktioner, der er tilgængelig på ældre iOS-enheder.

Garageband kan hentes i App Store (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.