Bloomberg afslører, at Apples tidligere topchef, der døde af kræft få dage efter lanceringen af iPhone 4S i oktober sidste år, stærkt involveret i designet af den kommende iPhone. Den skulle få et radikalt anderleeds design, primært som følge af en større skærm.

Apple har altså arbejdet på den nye model allerede inden iPhone 4S blev lanceret i oktober. Dette bekræftes af en kilde til Bloomberg, der også noterer at Jobs, til trods for at han var på sygeorlov, spillede en nøglerolle i projektet.

Oplysningerne er helt i tråd med det der kom frem lige efter Jobs død, hvor kilder fortalte at han arbejde på et nyt Apple-produkt indtil få dage før sin død, samt at han efterlod planer for de næste fire års kommende Apple-produkter.

Der er efterhånden så mange medier, store og veletablerede som små og frække, der har gravet oplysninger om en iPhone med større skærm op, at vi snart ikke længere behøver spørge om skærmen bliver større, men hvor meget større den bliver og om aspektratio ændre sig.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.