Apples chef, Steve Jobs, har gang i mailen for tiden. I går handlede det om WiFi-synkronisering, i dag om de meget omtalte problemer med iPhone 4s dårlige signal, når man holder den på en bestemt måde.

En iPhonebruger, ar skrevet en mail til Jobs, hvor han spørger om Apples giver en gratis kofanger i tilfælde af, at man oplever problemet.

Steve Jobs vente straks tilbage med et af sine sædvanlige korte svar: "Der er ingen signalproblemer. Stay Tuned."

Svaret er bemærkelsesværdigt i, at det ikke bare en kopi af den officielle erklæring fra Apple, som kom den anden dag, hvori Apple siger at der altid vil være signalnedgang, når man holder en mobiltelefon i hånden, samt at man skulle undlade at holde den på en bestemt måde.

Apples første udtalelse bagatelliserede problemet som et normalt fænomen, mens Jobs nu indikerer at der ikke er tale om reelle signalproblemer, men noget der kan rettes med en software-opdatering. Der i følge rygterne måske allerede kommer i morgen.

Kilde: macrumors

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.