Ifølge en kommende bog om Apple efter Steve Jobs, afviste Jobs tilbage i 2010 at Apple nogensinde ville lancere et fjernsyn. Det skete ifølge Business Insider på et møde for 100 af Apples øverste ansatte.

På disse møder, der blev kaldt "Top 100 retreat" præsenterede Apple ofte de ledende medarbejdere for nye produkter og ideer. På den sidste dag af mødet i 2010 tilbød Steve Jobs at besvare et hvilket som helst spørgsmål, og en person spurgte om Apple ville lancere et fjernsyn.

TV-branchen er en forfærdelig forretning. Steve Jobs

Steve Jobs afviste det på det kraftigste. For det første skifter folk ikke ret tit deres Tv og for det andet var profitmarginen for lille, fortalte han. I stedet ville Jobs satse på Apple TV, der dog ville forblive at være en hobby indtil der var tilstrækkeligt indhold.

Der var dog delte meninger på mødet om, hvorvidt Jobs mente det alvorligt. For tilbage i 2003 havde han på samme måde på det kraftigste taget afstand til mobiltelefonbranchen. Noget Apple jo vente op og ned på med iPhonen fire år senere.

I en tidligere Jobs-biografi har vi tidligere hørt at Jobs i sommeren 2011, kort før sin død, fortalte at Apple nu "endelig havde knækket nøden" med henvisning til et fjernsyn. Dog uden at vi endnu har set noget til et Apple-fjernsyn. Ifølge rygterne arbejdes der dog på sagen. En del forventer i hvert fald, at Apple i løbet af året lanceret et fjernsyn.