Ifølge en bruger af spildistributionsplatformen, Steam, der har været til et møde i Steams hovedkvarter i Washington, arbejder de på, at udbrede deres brand til iOS-platformen. For dem der ikke kender Steam, kan man kalde det en slags App Store/Game Center for spil til Windows, Mac OS X og Playstation.

Steam går ikke i detaljer med hvordan ders engagement på iOS-platformen bliver, men det er nok en slags Game Center-funktionalitet mere end an butik, hvor man kan købe spil, da Steam i givet fald så skal konkurrere med Apples App Store. Vi kan derfor nok regne med at Steam i stedet udgiver en app, hvor man kan logge ind på sin Steam-konto og få adgang til de sociale funktioner, der er der.

Apple har, af en eller anden underlig grund, valgt ikke at inkludere Game Center til spil i Mac App Store, så der mangler lidt et netværk, der virker både på iOS-enhederne og computere. Måske er der det Steam vil lave om på, ved at udvide deres dominans på computere til de håndholdte enheder.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.