Der er spekulationer om, at Apple vil afholde dette års iPhone-event i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco. Ifølge Hoodline, der bringer lokale nyheder fra San Francisco, foregår der lige nu usædvanlige ting i om omkring bygningen. Mest usædvanligt er at bygningen er bevogtet af politi og private sikkerhedsfolk, mens der foregår en eller anden form for installation inden for.

Ifølge dokumenter fra myndighederne er der planlagt et trade show fra 4. til 10. september, hvilket jo passer meget godt med rygtet om et Apple event den 9. september. Af dokumenterne fremgår også at der skal udskiftes nogle vindueselementer for at give plads til en stor stjerne uden for bygningen. Hoodline spekulerer i at stjernen, der har en noget underlig form, er et dække for et stort Apple logo.

MacRumors har derudover fundet ud af, at bygningen er booket indtil 13. september af et privat firma kaldet "Adams and Associates". Med lidt referencer til det gamle testamente kunne det sagtens være et dæknavn for Apple.

Apple har aldrig afholdt arrangementer i Bill Graham Civic Auditorium, men omvendt har de heller ikke noget fast holdepunkt. De sidste tre år er iPhone-eventet bliver afholdt tre forskellige steder.

Det mest interessante - hvis det vitterlig er Apple, der har booket bygningen - er hvorfor de skal bruge to uger på forberedelserne og klargøringen af salen. I såfald må der være noget stort under opsejling for at imponere de inviterede journalister. Og dem bliver der så åbenbart en del af, for Bill Graham Civic Auditorium har plads til omkring 7.000 personer, hvilket er omkring 10 gange så mange som eksempelvis Yerba Buena Center For the Arts.

Selvfølgelig er den ren spekulation, og om der er noget om sagen, finder vi snart ud af. I hvert fald plejer Apple at invitere til deres events 7-10 dage før det bliver afholdt. Hvis den 9. september holder stik, betyder det, at der snart skal ske noget.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.