Apple har købt firmaet "Beddit Sleep Monitor", der som navnet siger producerer et system til søvnmonitorering. System betår af en tynd sensor man placerer i sengen oven på madrassen under lagnet. Denne sensor indsamlet så oplysninger som puls, vejtrækning, snorken, rumtemperatur og -fugtighed, bevægelse samt andet der kan have betydning for søvnen. Til forskel fra andre aktivitetsmålere behøver man hverken at have Beddit på sig eller oplade den. Så snart man lægger sig på sengen, begynder sensoren automatisk at indsamle og analysere data om ens søvn. Det hele synkroniseres med en iPhone-app, der giver et personligt indblik i ens søvn og hjælper med at forbedre den ved at træne en i at sove.

Det er umiddelbart ikke klart hvad Apple vil med firmaets teknologi. Måske er Apple alene interesseret i det softwaremæssige eller måske vil Apple udfase produktet og indbygge funktionaliteten i Apples egne produkter. Indtil videre ser det dog ud til, at produktet bliver på hylderne som det er nu, men altså bare under Apples ejerskab. Lidt lige som Beats, der efter Apples overtagelse også er fortsat som et selvstændigt brand. Ellers ser man typisk at Apple hurtigt lukker ned for de firmaet de køber op.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.