Sony har afsløret designet på den kommende PlayStation, PS5. Den står oprejst og har et design i sort og hvidt, der kan lede tankerne hen på stormtropperne fra Star Wars. Sony har desuden fremvist en række tilbehør i marchende design. Der er selvfølgelig controllere men også hovedtelefoner og en fjernbetjening etc.

Selve spillekonsollen kommer i to udgaver. En klassisk variant med indbygget optisk Blu-ray-drev og en udgave uden, som Sony så kalder PS5 Digital Edition. Hertil som sagt tilbehør eller opgraderinger som DualSense-opladerstation og HD-kamera.

PS5 bliver lanceret sidst på året. Sony hr endnu ikke oplyst prisen, men dog meldt ud af den "ikke bliver billig". Ifølge altid velinformerede Bloomberg kommer den dog i USA til at koste omkring $470, hvilket i danske priser nok betyder en pris et sad mellem 4.000 og 5.000 kroner. Bloomberg noterer dog at Sony har en hvis fleksibilitet i forhold til prisen og måske ender med at sælge den til produktionsprisen, som er et har hundrede kroner lavere, for istedet at tjene pengene på salg af spil og tjenester.

Scroll ned for at se kommentarer