Sony har afsløret designet på den kommende PlayStation, PS5. Den står oprejst og har et design i sort og hvidt, der kan lede tankerne hen på stormtropperne fra Star Wars. Sony har desuden fremvist en række tilbehør i marchende design. Der er selvfølgelig controllere men også hovedtelefoner og en fjernbetjening etc.

Selve spillekonsollen kommer i to udgaver. En klassisk variant med indbygget optisk Blu-ray-drev og en udgave uden, som Sony så kalder PS5 Digital Edition. Hertil som sagt tilbehør eller opgraderinger som DualSense-opladerstation og HD-kamera.

PS5 bliver lanceret sidst på året. Sony hr endnu ikke oplyst prisen, men dog meldt ud af den "ikke bliver billig". Ifølge altid velinformerede Bloomberg kommer den dog i USA til at koste omkring $470, hvilket i danske priser nok betyder en pris et sad mellem 4.000 og 5.000 kroner. Bloomberg noterer dog at Sony har en hvis fleksibilitet i forhold til prisen og måske ender med at sælge den til produktionsprisen, som er et har hundrede kroner lavere, for istedet at tjene pengene på salg af spil og tjenester.