Sonos har lanceret en ny højttaler med understøttelse af Amazons smarte assistent Alexa. Højttaleren hedder Sonos One og ligner umiddelbart Sonos Play 1 rent designmæssigt. På toppen har den dog fået en ny touch-kontrol og der er indbygget seks mikrofoner for at kunne opfange ens stemmekommandoer.

Sonos One vil fra starten understøtte Amazon Alexa i USA, UK og Tyskland. Dette inkluderer stemmestyring af Prime Music, iHeartRadio, Pandora, SiriusXM og TuneIn. Spotify kommer med senere.

Sonos oplyser desuden at højttaleren vil få Google Assistant-understøttelse i løbet af 2018, hvilket skulle gøre Sonos One til den første højttaler der understøtter mere en én digital assistent.

Alt dette er komplet irrelevant for os danskere, da det som sagt er forbeholdt tre lande til at starte med. Til gengæld er det godt nye at Sonos oplyser at der i løbet af 2018 kommer understøttelse af Apples AirPlay 2. Det vil eksempelvis gøre det muligt at streame musik direkte fra ens iPhone eller Apple TV til ens Sonos-enheder.

Sonos One fås i sort eller hvid og koster 1.699 kroner. Den kan forudbestilles allerede nu hos Sonos og vil ellers komme til salg den 24. oktober hos eksempelvis HiFi Klubben.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.