At Apple planlægger at lancere nogle fysiske tags, man vil kunne bruge til at spore sine ejendele med, er efterhånden en offentlig hemmelighed. Der er simpelthen kommet det ene læk efter det andet. Seneste i iOS 13.2 betaerne.

Blandt andet en række screenshots, der viser en opdateret Find-app med en ny kategori kaldet "Items". Her kan man tilføje og følge enheder, der i øjeblikket går under kodenavnet "B389", men som forventes at blive kaldt AirTags. Disse AirTags kan spores via Bluetooth. Den slags er som sådan ikke nyt. Der findes allerede en række ligende enheder på markedet. Fælles for dem er dog, at de ikke virker ret godt. Kommer de uden for rækkevide af ens iPhone, kan de ikke længere spores. Det vil Apples AirTags kunne fordi den samlede hær af iPhones vil blive sat ind i sporingen. Så bare der er en eller anden iPhone i nærheden af ens AirTag, vil man kunne spore den. Det er i hvert fald sådan det vil fungere ifølge rygterne.

Det er stadig uvist hvornår AirTags bliver lanceret og hvad de kommer til at koste. Et forsigtigt bud er at de nok kommer inden julesalget går i gang.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.