Telia har annonceret, ny vilkår får en del af deres abonnementer. Det betyder blandt andet stigende priser for afsendelse af SMS til et udenlandsk nummer samt samt betaling for at ringe til sin telefonsvarer.

Når et teleselskab hæver priserne, betyder det som oftest, at de abonnementsvilkår, man som kunde har skrevet under på, ikke gælder længere. Man kan som kunde derfor vælge frit at opsige sit abonnement - også selvom man er i bindingsperioden. Telia skal også tilbyde at oplåse ens telefon.

Vil man have ophævet sit iPhone-abonnement skal man kontakte Telias kundeservice inden 1. juli - de nye priser træder i kraft d. 15 juli.

Har man derfor købt sin iPhone 3G umiddelbart inden prisstigningerne blev varslet, kan man derfor opsige sit abonnement med det samme og derfor nøjes med at betale en måneds abonnement. Summa summarum: en iPhone der har koster under 1.700 kr. Så bliver det vist ikke billigere. Efter opsigelsen er man frit stillet til at tegne et andet (og billigere) abonnement hos Telia eller finde et andet selskab.

Har man købt en iPhone 3G efter varslingen ag abonnementsændringen, kan man selvfølgelig ikke opsige aftalen.

Tak til Kenneth for tippet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.