Tidligere har iPhonen altid synkroniseret nye apps, når man har tilsluttet den til iTunes og bedt om synkronisering. Fra og med iTunes 9.2 er det nu blevet muligt at slå denne funktion fra, hvis man ikke ønsker at dette sker automatisk.

For at slå funktionen fra, skal du tilslutte din iPhone, iPad eller ipod touch til iTunes og vælge "Apps"-fanebladet. Umiddelbart under listen med hvilke apps der skal synkroiniseres, findes muligheden for at slå det helt fra.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.