Apple har tidligere i år løftet sløret for deres nye iPhone 7. Men spørgsmålet er, om Apple har været for konservativ i design og funktionalitet i forhold til iPhone 7’s forgænger, til at det er attraktivt/nødvendigt at skifte til den nye model?

iPhone 7 er en virkelig lækker telefon

Lad os slå det fast med det samme; Apple iPhone 7 er en virkelig lækker telefon. Ingen tvivl om det. Den er måske nok i den høje ende af prisskalaen, men hvis du vælger at anskaffe dig en iPhone 7 med et abonnement, er det trods alt relativt overkommeligt for de fleste. Og som det er med det meste af Apples udstyr, så spiller det nye iOS 10 rigtig fedt sammen med telefonen. Man kan selvfølgelig også opgradere sin ældre iPhone til iOS 10, men det er klart, at jo ældre telefonen er, desto større udfordring er det for styresystemet, at levere den bedste brugeroplevelse. Dog virker iOS 10 helt og aldeles upåklageligt på iPhone 6 modellerne, mens det godt kan halte lidt på de ældste modeller i 5-serien.

iPhone 7 er således en umanerligt lækker telefon, der både er hurtig, brugervenlig og bedre end sine forgængere, men spørgsmålet er, om det er nødvendigt for dig at opgradere? Det er langt hen ad vejen et spørgsmål om dit eget temperament, og hvilken telefon, du har i dag. Hvis du brænder for ny teknologi, og sætter ære og prestige i at være med på toppen af bølgen, så er et skifte til iPhone 7 selvfølgelig oplagt, men hvis du har en funktionel iPhone 5/6, der ikke svigter dig, så er det i langt højere grad et spørgsmål om at være med på moden.

Hvis du vil købe iPhone 7 uden abonnement, kan du få rabat hos Apple, hvis du samtidig indleverer din gamle i Phone. Se hvor meget din telefon er værd, ved at indtaste dens serienummer her. Du finder serienummeret ved at gå i Indstillinger  Generelt  Om  Serienummer.

OBS: Det er nødvendigt at slukke ”Find min iPhone” funktionen, når testen foretages. Dette gøres via Indstillinger > iCloud > Find min iPhone.

Kameraet i iPhone 7 Plus, sætter nye standarder

iPhone 7 plus udemærker sig på mange områder fremfor den ”almindelige” iPhone 7, men udover dens fysiske størrelse – der for nogen vil være for massiv – er den største forskel kameraet. iPhone 7 Plus tager, takket været sine to optikker, fremragende billeder med en helt utrolig dybde. Teknologien med at bruge to optikker, er ikke ny, men det virker. Det giver nogle helt nye muligheder for dig som fotograf, og du vil helt sikkert forvænne dig på rekordtid. Det er ganske enkelt bare et rigtig lækkert kamera, som på mange områder faktisk kan konkurrere med ”rigtige” kameraer, som du bl.a. kan se i denne video.

Så hvis du gerne vil have et sublimt kamera og en lækker telefon, men ikke ønsker at slæbe på alt for meget grej, er der næppe nogen tvivl om, at den nye iPhone 7 plus er det oplagte valg.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.