Remember, remember the 7th of September. Det var nemlig som bekendt d. 7. september 2016, at Apple løftede sløret for den seneste iPhone i rækken; den sagnomspundne iPhone 7. Og som altid når Apple lancerer nye produkter, er der mange, der ikke kan vente med at få fingre i det – koste hvad det vil.

Lån penge til en iPhone 7 med et kviklån – skal/skal ikke?

Hvis du er en af de mange, der ikke kan vente med at kassere din "oldgamle" og udtjente iPhone 6, 6 Plus eller 6 S, så fortvivl ikke. Du er ikke alene. Faktisk er du langt fra alene, da de fleste af os gadget- og tekniknørder heller ikke kan vente med at få nye dimser mellem hænderne. Det eneste problem – for mange af os, i hvert fald – er dog bare det, at en ny iPhone 7 ikke just er gratis. Prisen for topmodellen, iPhone 7 Plus med 256 GB hukommelse, er på 8.700 kroner, hvilket må siges at være en anseelig sum i de flestes budget.

Det kan selvfølgelig være, at du er den fornuftige forbruger, der lægger penge til side hver måned, så du altid har råd til de nyeste Apple produkter, men mere sandsynligt er det dog, at du bruger dine penge i takt med at du tjener dem, og således ikke lige har på kontoen til endnu en ny telefon.

Mange vil således låne pengene til en ny telefon via et af de nye kviklån, som tilbydes stort set alle steder. Men selvom et kviklån måske lyder som en god deal umiddelbart, så er det rigtig vigtigt, at man sætter sig ordentligt ind i lånets betingelser, inden man skriver under. På hjemmesiden fair-laan.dk kan man sammenligne kviklån og finde det bedste og billigste kviklån. Her får du hurtigt og nemt et overblik, og kan potentielt spare dig for rigtig mange penge, ærgrelser og bekymringer, fordi du får et samlet overblik over alle udgifter i forbindelse med dit kviklån, og dermed ikke får ubehagelige overraskelser, der kan ende med at gøre din hverdag økonomisk uoverkommelig.

Husk din sunde fornuft

Man siger, at der ikke findes noget, der hedder en gratis middag. Det vil sige, at intet i den materielle verden er gratis. Uanset om prisen i kroner og ører er nul, betaler du ved at se reklamer eller delagtiggøre firmaer i din adfærd som forbruger, så de fremadrettet kan tjene penge på dine vaner.

Således skal man også huske, at kreditinstitutterne lever af at låne penge ud, og det gælder også dem, der tilbyder de såkaldte "mikrolån", hvor du kun skal betale det lånte beløb tilbage. Det kan lyde som en god deal, men hvis du ikke kan afdrage i tide, klapper fælden og du risikerer at skylde rigtig mange penge.

Derfor er det altid og uden undtagelse vigtigt, at være en lille smule på vagt, når det gælder lån. Husk din sunde fornuft og en vis portion skepsis, så du ikke ender på dybt vand.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.