Navngivning af trådløse netværk er blevet en ny måde at få et budskab ud - eller bare til at lave lidt sjov. Det kan i hvert fald være en sjov oplevelse, at tjekke de forskellige sjove netværksnavne, når man er rundt i byen. For hvorfor skal det hele være så kedeligt? "Linksys" og "KG5fG" er so last year.

Berlingske har tidligere omtalt et netværk i deres nabolog med navnet "Sygt meget virus". Måske med det formål at afskrække folk til at koble sig op - eller bare skræmme dem i det hele taget. I samme kategori er "Gå væk hund" eller "Smut pomfrit", som har kunnet opleves på Østerbro i København. Prisen for det bedste er dog et netværk med "FBI surveillance Van", der nok skal sætte gang i nysgerrigheden i det kvarter, hvor det er spottet. "Told og Skat" er et andet eksempel, der i visse områder af byen, nok skal give folk lidt sved på panden, når de ser det. "Al-Qaeda net" er en anden klassiker, som folk nok skal holde sig fra.

Flere sjove netværksnavne

En anden kategori er de sjove netværksnavne. De morsomme, hvor folk bare skal ud med et sjovt budskab eller "sjovt" skulle jeg måske skrive. For hvor sjovt er "Store patter" egentligt? Kommunikationsforum har en god artikel om sjove - og mindre sjove netværksnavne.

Den bedste kategori er deg helt klart den, hvor folk kommunikerer via netværksnavne. Bl.a. det kollegie, hvor en beboer har oprettet et netværk med navnet" Fest i aften på 3. Medbring øl." eller i USA "Bring beer and women to 40.2". Eller hvad med "we can hear you having sex" eller ikke mindst svaret herpå (se billedet øverst).

En god en er også denne meningsudveksling: "You're music is annoying" som en slet skjult hentydning til naboens musiksmag, hvorefter naboen opretter et netværk med dette perlenavn: "Your grammar is more annoying".

Hvad hedder dit netværk? Har du eksempler på sjove eller spøjse netværk i dit nabolag?