Apples hemmelige "Project Titan", som eftersigende skulle dække over udviklingen af en selvkørende elbil, har sandsynligvis til huse i en bygning i Sunnyvale i Californien tæt på Cupertino, hvor Apples hovedkvarter er lokaliseret.

Apple har helt åbenlyst nogle kontorer på adressen, hvor de modtager post, og hvorfra flere at de nyansatte på projektet arbejder.

På adressen i Sunnyvale hører også firmaet SixtyEight Research hjemme. De påstår at være et analysefirma, men der er ingen tegn på, at det er rigtigt. De har godt nok en hjemmeside (sixtyeightresearch.com) registreret sidste år, men den består alene af en forside og så få informationer, at de tydeligvis ikke er interesseret i at nogle kunder henvender sig til dem. Ingen kontaktoplysninger eller andre ting. Underligt, hvis man gerne vil udføre markedsundersøgelser og tjene penge.

Bygningen som SixtyEight Research har hjemme i, er af myndighederne da også godkendt som "auto work area" og "repair garage". Altså erhverv relateret til bilindustrien.

Der kan ikke findes en direkte forbindelse mellem SixtyEight Research og Apple, men der er stærke indicier på, at SixtyEight Research er et dække som Apple har oprettet for at skjule deres egen involvering. Via SixtyEight Research, kan Apple så drive forskning og handle med værktøj etc. relateret til biler, uden selv at tiltrække sig unødig opmærksomhed. Indtil nu i hvert fald.

Folk fra AppleInsider har været på adressen i Sunnyvale, hvor de på ejendommen blev mødt af en note om, at man skulle henvende sig i nabobygningen, hvor Apple har nogle kontorer.

Apple er altså naboer til et firma, der påstår at drive markedsanalyser, men er registeret som et sted, hvor der arbejdes på biler. Pudsigt nok på samme adresse som Apples mange nye ansættelser inden for bilindustrien hører hjemme. Hertil henviser en note hos Apples lumske naboer til, at man henvender sig til Apple, hvis man vil i kontakt med dem. Godt forsøgt Apple, men ikke godt nok.

Scroll ned for at se kommentarer