Apple er i øbeblikket ved at teste en ny Siri-tjeneste, der skal gøre iOS's personlige assistent i stand til at besvare opkald samt transskribere indkomne beskeder til tekst. Det skriver Business Insider. Lige nu skulle tjenesten være i test hos Apples ansatte.

Navnet på tjenesten skulle være "iCloud Voicemail" og ideen er blandt andet at Siri kan sættes til at svare på opkald alt efter hvor man befinder sig. Man kan eksempelvis have indstillet Siri til at besvare et opkald, når man er ude at fiske og ikke kan eller vil tage sin telefon. I det tilfælde får de der ringer én besked - i andre tilfælde en anden besked. Ganske smart.

Den anden del af tjenesten er transskribering af telefonsvarebeskeder til tekst. Det vil sige, at folk kan lægge en almindelige talebesked på telefonsvareren, men at beskeden hos modtageren tikker ind som en tekstbesked. Dermed undgår man helt at skulle tjekke sin telefonsvarer.

Planen er at den nye tjeneste skal være en del af iOS 10, der kommer næste år.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.