For et par måneder siden kom det frem, at næste udgave af OS X ville inkludere Siri, som Apple i øvrigt har testet på Mac siden 2012, men altså først nu har en klar vision for hvordan skal bruges.

MacRumors er kommet i besiddelse af nogle skærmbilledre fra den kommende udgave af OS X. De viser dels Siris dock-ikon og dels ikonet til topmenuen, hvilket altså bekræfter eksistensen af Siri på Mac. Hvis man klikker på et af de to ikoner, åbner Siris karakteristiske bølgeskærm, hvor man kan indtale sin kommando. Preæcis som når man holder hjem-knappen nede på iPhonen eller iPaden. Den håndfrie "Hej Siri"-funktion skulle også være understøttet på Mac.

Det forventes at Siri bliver en af hovednyhederne i OS X 10.12, som Apple formodentligt vil lancere en gang i løbet af efteråret, efter at have præsenteret det på WWDC den 13. til 17. juni.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.