Næste udgave af OS X, der forventes klar til efteråret, vil have fuld understøttelse af Siri, der dermed vil være ude på alle apples enheder lige fra iOS, over Apple Watch til Apple TV og altså Mac. Det skriver 9to5mac.

Ifølge oplysningerne har Apple testet Siri på Mac siden 2012. Det er dog først nu at Apple har en klar vision for hvordan Siri skal bruges på Mac'en. Brugergrænsefladen er også klar. Vi skulle være så tæt på en færdig funktion, at Apple vil præsentere Siri til Mac på udviklerkonferencen WWDC i juni.

Implementeringen af Siri i OS X vil være meget lig søgefunktionen Spotligt. Der vil således komme en genvej til Siri i OS X's menubar ved siden af Spotlight-ikonet, og funktionen kan også aktivers via en tastaturgenvej. Når Siri på Mac aktiveres vil der poppe et lille Siri-vindue op i øverste højre hjørne.

Derudover vil det fungere på samme måde som på iOS, og er computeren sluttet til en strømkilde, vil man også kunne aktivere Siri med "Hej Siri" som på iOS.

Det forventes at Siri bliver en af hovednyhederne i OS X 10.12, som Apple formodentligt vil lancere en gang i løbet af efteråret, efter at have præsenteret det på WWDC i juni.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.