Hos Sesus.dk tilbyder vi alverdens iPhone-tilbehør. Selvom webshoppen kun har eksisteret et års tid, satser vi stærkt på at blive danskernes foretrukne sted at handle iPhone-tilbehør. Grundpillerne er et stort udvalg kombineret med fornuftige priser og god service.

Sesus' webshop er bygget lidt utraditionelt op. I stedet for at være udstillingsvindue for butikkens mange produkter, har vi valgt at gøre det til en slags indgangsdør, hvor man kan vælge hvilket produkt man leder efter tilbehør til. På den måde kommer man lynhurtigt til kategorien med det tilbehør der er relevant for eksempelvis ens iPhone-model.

Tilbud på Powerbank

Uanset om det handler om iPhone-covers, beskyttelsesfilm, opladere eller noget helt fjerde, finder du noget du kan bruge hos os. Ofte har vi endda rigtige gode tilbud på udvalgte varer. I øjeblikket tilbyder vi eksempelvis en Powerbank til så lav en pris som 39 kroner. Normalprisen er 195 kroner, så det er virkelig et godt tilbud. Der er syv forskellige farver at vælge mellem.

Husk: Der er mulighed for gratis fragt

Hos sesus.dk står vi klar til at tage imod din ordre, så hvad venter du på? Besøg vores butik allerede i dag og gør en god handel. Huskede jeg at sige, at der er gratis fragt ved bestillinger over 199 kroner?

Bragt i samarbejde med Sesus.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.