Apples marketingschef, Greg Joswiak, har for nylig oplyst, at iPhone Xr har været Apples bedst sælgende iPhone hver eneste dag siden den blev lanceret i oktober. Den gælder åbenbart ikke i Danmark - i hvert fald ikke blandt 3's kunder. Teleselskabet har nemlig lige sendt mig top 10-listen over deres mest solgte mobiltelefoner i januar. Her ligger iPhone Xr kun nummer 4. Men ellers er alt helt som det plejer. Apples iPhone dominerer nemlig igen med hele syv telefoner på listen herunder de fem øverste.

Denne gang er det den gode gamle iPhone 7 der ligger nummer 1. Den er efterfulgt af Apples flagskib, iPhone Xs, sidste års iPhone X og den billige iPhone Xr. Top 5 rundes af med iPhone 8. Derudover er iPhone 6S nummer 7 mens den store iPhone Xs Max er nummer 9. Noget tyder altså på at vi danskere ikke er så vilde med kæmpe-iPhones - eller også er det prisen den er galt med.

Huawei har to telefoner med på listen mens OnePlus har en enkelt. Samsung har denne gang ikke en eneste telefon med på listen over de mest solgte telefoner hos 3.

Top 10 over de mest solgte telefoner hos 3 i januar 2019

  1. iPhone 7
  2. iPhone Xs
  3. iPhone X
  4. iPhone Xr
  5. iPhone 8
  6. Huawei P20
  7. iPhone 6s
  8. Huawei P20 Lite
  9. iPhone Xs Max
  10. OnePlus 6T
Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.