Lisa Bettany der er medstifter af Camera+ og MagiCam and har skrevet et blogindlæg om kameraforbedringerne i iPhonen siden lanceringen i 2007.

Hun har taget samtlige 9 generationer af iPhonen og taget en række billeder, så man kan sammenligne kvaliteten direkte i forskellige situationer.

Af billederne fremgår det, at det største spring skete fra iPhone 3G til iPhone 3Gs, og det næststørste fra iPhone 4 til iPhone 4s. Generelt set virker de største kameraforbedringer at komme med s-modellerne.

Man kan også se, at kvaliteten af den oprindelige iPhones kamera slet ikke var så ringe endda. Under optimale lysforhold vel at mærke. til gengæld er der sket meget store fremskridt under vanskelige lysforhold samt ved makrobilleder og zoom.

Nogen videnskabelig gennemgang er det ikke, og der er flere åbenlyse fejl, der forvrænger resultatet en smule, men overordnet set giver indlægget et rigtig godt overblik over forbedringerne i iPhonens kamera.

Læs indlægget og ikke mindst se alle billederne på snapsnapsnap.photos

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.