I årevis har det været fuldstændig uden nyhedsværdi at omtale listen over de mest solgte telefoner. Apples iPhones har domineret i en grad så det er blevet trivielt. Hver eneste måned snupper iPhonen de første 3-4-5 pladser samt et par længere nede på 3's top 10-liste. Der plejer at være plads til 3-4 telefoner fra andre producenter, men true iPhonen kan de på ingen måde.

Sidst i februar lancerede Samsung deres nye topmodeller for 2019. Med få dages salg i februar var det helt som forventet, at de to nyheder ikke gjorde det store indryk på listen for februar. De kom begge to lige akkurat ind på listen som nummer 9 og 10. Nu er listen for marts så kommet og her har de to telefoner været til salg hele måneden. Alligevel rykker de kun op til 6. og 7. pladsen bagefter fem af Apples iPhones - nogle af dem endda flere år gamle. Så selv når Samsung ridder på nyhedens interesse, kan de på ingen måde få danskerne til for alvor at skifte iPhonen ud.

Top 10 over de mest solgte telefoner hos 3 i marts 2019

  1. iPhone 7
  2. iPhone X
  3. iPhone Xs
  4. iPhone 6s
  5. iPhone Xr
  6. Samsung Galaxy S10 Plus
  7. Samsung Galaxy S10
  8. Huawei P30 Pro
  9. iPhone Xs Max
  10. iPhone 8
Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.