Samsung er havnet i deres egen bendgate som tilfældet var for Apple i efteråret efter lanceringen af iPhone 6. Dengang var der noget ståhej over at specielt iPhone 6 Plus kunne bøjes. Samsung var hurtigt ude for at pege fingre af Apple, mens Apple og flere forbrugerorganisationer dog lige så hurtigt fik aflivet historien.

I korte træk, at det præcis det samme vi ser nu med Samsungs nye Galaxy S6 Edge. Nogle folk har testet den, og fundet ud af at den bøjer meget nemmere end iPhone 6 Plus (ja, faktisk nøjes den ikke med at bøje, den knækker), mens Samsung har reageret ved at sige, at det ikke er et reelt problem samt har angrebet testmetoden. iPhone 6 Plus hold op med at virke ved en belastning på 170 pund, mens S6'eren knækkede ved en belastning på 149 pund.

Da Apple er langt mere interessante at skrive om for medierne end Samsung, kan vi næppe forvente at der trækker den helt store opmærksomhed i samme størrelsesorden som i efteråret. Lige som tilfældet var for iPhone 6 er der da absolut heller intet i historien. Vi bringer den alene for referencens skyld. For at vise, at det ikke kun er Apples iPhones der kan bøjes under disse omstændigheder, men at det også gælder andre producenters smartphones. For at få lidt balance i tingene så at sige. Vi skal dog heller ikke sige os for gode til at trække lidt på smilebåndet over, at Samsung der pegede fingre af Apple, nu står med en telefon der er endnu svagere.

I dagælig brug bør det dog absolut intet betyde.