Apples nye chefstrateg Young Sohn, der blev ansat hos Samsung i august, fortæller i et interview med MIT Technology Review, at han er Apple-bruger. Han bruger både Mac, iPhone og iPad i det daglige. Han bruger Mac der hjemme og har altid gjort det. Han har også Apples iPhone og iPad og naturligvis en Samsung Galaxy. Han mener at Galaxy'en er bedre end iPhonen, men alt andet havde nok heller ikke været særligt populært at sige hans job taget i betragtning.

Sohn mener at Apples styrke ligger i økosystemet. Det er som sådan ikke selve produktet, der er styrken, men helheden. iCloud giver eksempelvis hans familie, der befinder sig 10.000 km væk i Korea mulighed for at se hans billeder etc. direkte på deres egne enheder.

Han mener også, at Samsungs syn er for enhedscentreret. Der skal fokuseres mere på at skabe en helhed og sammenhængen for kunderne. Samsung vil defor begynde at arbejde med partnere for at lave et økosystem der kan give samme fordele til deres kunder, som man kender fra Apple.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.