Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Apple i mange år har siddet på tronen, når det kommer til teknologiske og intelligente produkter til hverdagen. Men det samme gælder for Samsung, der særligt med sin Galaxy-serie formår at innovere på allerede eksisterende løsninger og devices.

I denne artikel gør vi dig klogere på nogle af de forskellige specifikationer, der adskiller de to tech-giganters produkter, hvor vi kigger nærmere på Samsungs kommende lancering: Samsung Galaxy S22, S22+, S22 Ultra.

Kamerateknologi som aldrig før

Når det kommer til kamerateknologi i smartphones, er der i dag næsten ikke brug for andet end en komplet telefon med de helt rette specs. iPhone 13 Pro byder på blandt andet et 12 MP kamera med telefoto, vidvinkel og ultravidvinkel-kameralinse, der giver mulighed for op til 15 x digital zoom. Samtidig er det muligt at tage natportrætter med LiDAR Scanner og få glæde af Smart HDR 4.

For Samsung Galaxy S22 serien  er kameraet også taget til et nyt niveau. Alle modeller er udstyret med fire kameralinser, der på S22 og S22 byder på op til 50 MP. Samsung Galaxy S22 Ultra får noget af den nyeste teknologi fra Samsung, der byder på hele 108 MP i det ene bagkamera. Derudover kommer Ultra-modellen med 10 x optisk zoom, hvor de to andre byder på 3 x optisk zoom.

Lynhurtige smartphones

Apple lancerede for blot få år siden sin helt egen Bionic-chip, der siden kun er blevet endnu mere kraftig. Kigger vi på iPhone 12 Pro, kommer den med A15 Bionic-chippen med en 6-core CPU med 2 performance og 4 efficiency cores. Derudover byder den på en 5-core GPU og en ny 16-core Neural Engine. Det gør Apples chip enestående og til den mest intelligente på markedet.

I både Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ og Samsung Galaxy S22 Ultra finder du Exynos 2200, der er Samsungs egen processor med Xclipse GPU, der særligt har forbedret muligheden for gaming på telefonen. Den kommer med en kraftfuld octa-core CPU med tri-cluster-arkitektur, der blandt andet inkluderer cutting-edge Arm Cortex-X2 core.

Batteri og skærmkvalitet

Et halvdårligt batteri er fortid, når det kommer til topmodellerne fra både Apple og Samsung. iPhone 13 Pro byder nemlig på op til 75 timers lydafspilning, hvor iPhone 13 Pro Max giver dig op til 95 timers lydafspilning. Samtidig får du trådløs Qi-opladning og hurtigopladning med 50 % på 30 minutter.

Samsung Galaxy S-serien byder på tre forskellige størrelser af batterier, der særligt er én af de faktorer, der definerer modellerne og pris på Samsung Galaxy S22, S22+ samt S22 Ultra. S22 kommer med 3.800 mAh, S22+ med 4.600 mAh og S22 Ultra med hele 5.000 mAh.

Skal du prøve den nye Samsung Galaxy S-serie?

Er du nysgerrig på S-serien? Så forudbestil Samsung Galaxy S22, S22+ eller S22 Ultra allerede i dag, så du kan være sikker på at få den til lanceringen. Her får du en smartphone, der mestrer det meste, og derfor er både Samsung Galaxy S-serien og iPhones nye topmodeller stærke bud på årets bedste smartphone.