Samsung forhandler om at overtage firmaet Nuance, der står bag den stemmegenkendelsesteknologi som Apple benytter i Siri, skriver The Wall Street Journal. Ifølge avisen har Nuance oplyst at de har været i forhandlinger med Samsung, såvel som et par private investeringsvirksomheder, men at det endnu er uklart om de er blevet enige om en handel.

Det er også uklart hvad det kommer til at betyde for Apple brug af Nuance's teknologi, hvis de bliver overtager af Samsung. Måske vil Apple blive tvunget til at finde en anden løsning. Måske er det alleredes sket. For et par måneder oplyste Apple nemlig, at de havde købt firmaet Novauris Technologies, der står bag teknologi til stemmegenkendelse. Desuden har Apple i Boston et dedikeret hold af udviklere der udelukkende arbejder på udvikling af Siri. Man kunne måske endda tro, at Apples beslutning om selv at udvikle stemmeteknologi, er det der har fået Nuance til at se sig om efter andre interesserede virksomheder.

iOS 8, der frigives til efteråret, byder blandt andet på mulighed for dansk diktering, hvor ens talte ord laves om til tekst.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.