Samsung har på deres Galaxy Unpacked-event, der i år blev holdt uden fysisk fremmøde, præsenteret deres nye telefoner samt trådløse hovedtelefoner, der skal konkurrere med Apples iPhones og AirPods. Der kom også en ny tablet og et nyt smartur, Galaxy Tab S7.

På eventet løftede Samsung sløret for Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra samt den foldbare Galaxy Z Fold 2. Specfikationerne er selvfølgelig i top, og særligt den foldbare telefon har fået en grundig opgradering. Bedre hængsler og en skærm med glas stedet for plastik gør den ifølge Samsung mere holdbar. Samsung har også fjernet kamera-hakket. I stedet er der bare en lille cirkel øverst i skærmen. Prisen på den nye fold er ikke oplyst, men den forventes at kunne købes fra september.

Ellers var det mest interessante de nye Galaxy Buds Live, der skal konkurrere med Apples AirPods Pro, og andre lignende produkter på et tætpakket marked. De har aktiv støjreduktion og er med $170 billigere end AirPods Pro.

Alle de nye ting, bortset fra Galaxy Z Fold 2, kan købes fra 6. august. Samsung får derfor en god måneds forspring, da Apple først afslører deres nye iPhones og Apple Watch engang i september. En holdbar telefon bliver det dog næppe til for Apples vedkommende, så lige præcis der har Samsung en fordel, hvis man altså er til den slags.