Samsung Display er meget tæt på at lukke en aftale med Apple om levering af OLED-skærme til kommende iPhone. Der er tale om en ordre så stor, at Samsung vil investere mere end 50 milliarder kroner i produktionsfaciliteter, for at kunne levere nok skærme til iPhonen. Det skriver koreanske ET News.

Er oplysningerne korrekte, siger det en hel del. For det første at forholdet mellem Apple og Samsung slet ikke er så dårligt, som man af og til kan få indtryk af i pressen. For det andet, at iPhonen er big business, der kan få selv giganter som Samsung til at komme til kort rent kapacitetsmæssigt. Apple skal ganske enkelt bruge så mange skærme, at Samsung ikke bare kan presse det ind på de eksisterende fabrikker. At skulle være nødt til at investere mere end 50 milliarder kroner for at kunne følge med er voldsomt.

Tidligere på ugen var der oplysninger om, at Apple ville investere et stort beløb i AU Optronics, der også producerer OLED-skærme. Noget tyder altså på, at Apple vil spille på to heste. Formodentlig fordi antallet af skærme der er brug for, er så stort at ingen producent alene kan levere nok.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.