Samsung har netop fremvist deres nye flagskibsmobiler Galaxy S7 og S7 Edge. De har fået meget ros af anmelderne, og forsalget tyder på at slå alle Samsungs tidligere rekorder. Om det havde været anderledes, hvis resultatet af SquareTrades holdbarhedstest havde været kendt er ikke til at sige, men måske det ville have fået de kvalitetsbevidste af Samsungs kunder til at overveje en ekstra gang.

Som du nok har gættet, kan holdbarheden af Galaxy S7 og S7 Edge ikke leve op til det iPhone 6s præsterer. Til gengæld er de foran iPhone 6s Plus.

SquareTrade har testet de fire telefoner i en række "robotter". Blandt andet er de blevet testet for modstandsdygtighed mod tab og har fået en ordentlig rystetur i tumbleren.

Resultatet er, at Samsung Galxe S7 ikke er nær så modstandsdygtig som iPhone 6S. Samsungs modeller går ganske enkelt nemmere i stykker. Hvem havde troet det? Apple har nærmest altid fået kritik for at lave skrøbelige mobiler, men Samsungs er altså endnu mere skrøbelige. Eller også kunne man vende den om og sige, at Apples iPhones faktisk ikke er mere skrøbelige end de fleste andre lignende telefoner.

Til gengæld vinder Samsung i det våde element. De to Galaxy-telefoner er mere modstandsdygtige mod vand end de to iPhones. De er dog ikke decideret vandtætte, da lyden på begge modeller tog permanen skade af opholdet i vand. De to iPhones dør helt under vand, men omvendte er det jo heller ikke noget Apple reklamerer med de kan klare.

Samlet set får begge Galaxy-mobiler en score på 5 ud af 10. iPhone 6s får 4,5 mens iPhone 6S Plus får 6. I denne skala er lavest bedst.

Så hvor konklusionen er at Galxy S7-mobilerne er de mest vandtætte telefoner som SquareTrade har testet, så er holdbarheden af skærmen bedre i iPhonen.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.