Det er ikke længe siden, at Apple lancerede sin iPhone 11 Pro Max, som tog verden med storm med det samme. Samsungs modsvar på iPhone 11 Pro Max er Samsung Galaxy S20 Ultra, og de to smartphones minder på flere måder meget om hinanden. Men hvordan gør de egentlig det, og hvordan er de forskellige? Det kan du blive klogere på her i artiklen. 

Apple og Samsung er forskellige på flere måder. Det gælder især, når det handler om design. Oftest handler det om præferencer i forhold til, hvilket design du som forbruger foretrækker. For både iPhone 11 Pro Max og Samsung Galaxy S20 Ultra gælder det, at deres design fungerer godt, hvorfor det i sidste ende er et spørgsmål om smag. 

Samsung S20 Ultra er på ét punkt et skridt foran alle andre 

Samsung Galaxy S20 Ultra er et godt bud på en smartphone, hvis du især bruger din smartphone til at fotografere med. Samsung S20 Ultra er ganske enkelt et skridt foran andre smartphones på dette punkt. Det skyldes blandt andet funktionen 100x zoom, som stort set var utænkelig for blot få år siden. 

Der er til gengæld et andet punkt, hvor Apples smartphone adskiller sig fra Samsungs version. IPhone 11 Pro Max er exceptionel til at udføre processer på kort tid, og selv de tungere processer er den i stand til at klare hurtigt. Det skyldes telefonens iOS 13-version med A13 Bionic-chip, og her er den ganske enkelt i en klasse for sig.  

Køb Samsung S20 Ultra til en fordelagtig pris hos flere forhandlere 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at både iPhone 11 Pro Max og Galaxy S20 Ultra ligger i den høje ende, hvad angår pris. Der er her ikke den store forskel på de to, men du får til gengæld en smartphone med mange funktioner og egenskaber. Der er derfor ikke nogen tvivl om, at du får meget for pengene, hvad end du tænker at købe Samsung Galaxy S20 Ultra eller en iPhone 11 Pro Max. 

På trods af at prisen er i den høje ende, er det stadig muligt i dag at finde en fordelagtig Samsung S20 Ultra-pris. Køb Samsung S20 Ultra i dag hos en af de mange forhandlere af den populære Samsung, ligesom du med garanti også vil kunne finde iPhone 11 Pro Max til en pris, der er til at betale. 

Både Apple og Samsung gør forbrugernes hverdag lettere

Både Apple og Samsung formår at producere smartphones i højeste kvalitet med en lang række egenskaber, der vil kunne gøre forbrugernes hverdag markant lettere. Det er både Samsung Galaxy S20 Ultra og iPhone 11 Pro Max gode eksempler på. Deres produkter er på flere måder meget lig hinanden, hvorfor det i sidste ende er en smagssag for den enkelte forbruger.  

Selvom Apple og Samsung ofte anses som konkurrenter, er der flere ting, der tyder på, at de somme tider arbejder sammen. Netop nu florerer der for eksempel rygter om, at Apple har fået leveret foldbare skærme fra Samsung. Hvorvidt dette er sandt eller ej, er ikke til at vide. Det vidner dog om, at der godt kunne være et samarbejde mellem de to producenter trods alt.