En anonym direktør hos Samsung afslører over for The Korea Times, at Apple er på vej med en iPad mini. Han fortæller, at Apple har forpligtet sig til at købe Samsung-komponenter for $9,7 milliarder i løbet af 2012, men af tallet formodentligt vil stige til $11 milliarder. I 2011 købte Apple komponenter fra Samsung for $7,8 milliarder.

Væksten skyldes den nye iPad samt at Apple vil sælge flere MacBook Air med SSD-drev fra Samsung - og altså også en mindre iPad, hævder Samsung. "Vi forventer at kontrakten stiger til $11 milliarder i slutningen af året, fordi Apple planlægger at lancere en mindre iPad, sandsynligvis med en skærm på 7,85 tommer", udtaler den anonyme Samsung-direktør.

En anden kilde bekræfter, at Samsung vil levere LCD-skærme til den nye iPad, men at Apple også har overvejet at benytte OLED-teknologi. Stopklodsen skulle være, at Apple ikke tror på, at Samsung kan levere nok skærme til at dække behovet, og at Apple derfor må "nøjes" med at benytte LCD.

Det er ikke første gang, at rygterne om en iPad mini med en 7,85" skærm florerer. Det startede faktisk allerede inden iPaden blev officielt præsenteret, og er siden gået lidt op og ned. På den seneste er rygtestrømmen dog taget til i en grad, så man kan begynde at tro på, at der er noget om snakken.

Scroll ned for at se kommentarer