Det danske teleselskab 3 har netop sendt mig top 10-listen over de mest solgte mobiltelefoner i marts måned. Lad mig bare med det samme sige at Apple er i fuld dominans - ganske som de plejer.

Lidt overraskende er det iPhone 6 der topper listen. Denne telefon er jo faktisk udgået af Apples sortiment, men lageret skal rydes og 3 har kørt en kampagne med en rigtig god pris på hvad der måske er nogle af de sidste enheder af denne type. Hefterefter følger Apples to nye telefoner: iPhone X og iPhone 8 efterfulgt af den altid populære iPhone SE. Men det stopper ikke her. iPhone 8 Plus og iPhone 7 er nemlig også at finde på listen.

Det betyder med andre ord at Apple igen har seks telefoner med på 3's liste over de ti mest solgte mobiltelefoner. Samsung har to modeller med på listen, omend det er lidt overraskende at deres to spritnye topmodellen i lanceringsmåneden ikke formår at komme højere op. Det fortæller i hvert fald en hel del om folks præferencer, at 3's kunder hellere vil have en flere år gammel iPhone end Samsungs nye toptelefoner. Huawei og OnePlus har en enkelt model med på listen hver.

Top 10 over de mest solgte telefoner hos 3 i marts 2018

  1. iPhone 6
  2. iPhone X
  3. iPhone 8
  4. iPhone SE
  5. Samsung Galaxy S9
  6. Samsung Galaxy S9 Plus
  7. OnePlus 5T
  8. iPhone 8 Plus
  9. iPhone 7
  10. Huawei Mate 10
Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.