Apple har netop præsenteret regnskab og salgstal for 2. kvartal 2013. Det absolut mest positive var stigningen i iPhonesalget fra 26 millioner enheder til 31,8 millioner enheder. Det er en stigning på 22% og det højeste niveau nogensinde for 2. kvartal.

I USA er salget steget 51% og i Japan er salget steget 66% oplyste Apple efter regnskabsfremlæggelsen. I USA sidder iPhonen på 39% af det samlede marked, mens Apple har specielt godt fat i erhvervsmarkedet med 62,5%. I de fleste lande er iPhone enten nummer 1 eller nummer 2.

Apple oplyser også, at iPhonen for niende gang i træk topper kundetilfredshedslisten hos JD Power, og at iPhonen også ligger nummer et i undersøgelse fra Sydkorea, hvilket er en lille stikpille til Samsung, der jo som bekendt hører hjemme i Sydkorea.

iPhone 5 er den klart bedst sælgende iPhone, af dem Apple har på markedet, men også iPhone 4 og 4S sælger godt. Apple mener lang fra at markedet for dyrere smartphones, hvor iPhonen hører hjemme, er mættet endnu, og forventet yderligere stigninger i salget. Apple afviser også at kommentere på om de er på vej med en lavpris-iPhone. Der ligger dog mellem linierne, at hvis den kommer, bliver det en erstatning for iPhone 4, og næppe en decideret billig iPhone.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.