Apple har netop præsenteret regnskab og salgstal for 2. kvartal 2013. Det absolut mest positive var stigningen i iPhonesalget fra 26 millioner enheder til 31,8 millioner enheder. Det er en stigning på 22% og det højeste niveau nogensinde for 2. kvartal.

I USA er salget steget 51% og i Japan er salget steget 66% oplyste Apple efter regnskabsfremlæggelsen. I USA sidder iPhonen på 39% af det samlede marked, mens Apple har specielt godt fat i erhvervsmarkedet med 62,5%. I de fleste lande er iPhone enten nummer 1 eller nummer 2.

Apple oplyser også, at iPhonen for niende gang i træk topper kundetilfredshedslisten hos JD Power, og at iPhonen også ligger nummer et i undersøgelse fra Sydkorea, hvilket er en lille stikpille til Samsung, der jo som bekendt hører hjemme i Sydkorea.

iPhone 5 er den klart bedst sælgende iPhone, af dem Apple har på markedet, men også iPhone 4 og 4S sælger godt. Apple mener lang fra at markedet for dyrere smartphones, hvor iPhonen hører hjemme, er mættet endnu, og forventet yderligere stigninger i salget. Apple afviser også at kommentere på om de er på vej med en lavpris-iPhone. Der ligger dog mellem linierne, at hvis den kommer, bliver det en erstatning for iPhone 4, og næppe en decideret billig iPhone.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.