Der har været en del omtale af at Apples iPhone X skulle sælge dårligt. At Apple skulle have skåret ned på antallet af ordre hos producenterne. Det er muligvis rigtigt - ingen ved det - men selve salget går i hvert fald strygende. Apple oplyser ikke de faktisk salgstal for iPhone X, men kommer alligevel med nogle hints.

Først og fremmest har Apple i seneste kvartal oplevet generel vækst i salget af iPhones. Det havde været vanskeligt, hvis salget af iPhone X var en decideret fiasko. Derudover udtaler Apples topchef, Tim Cook, at iPhone X har været kundernes foretrukne iPhone hver eneste uge siden lanceringen. At Apple altså hver eneste uge sælger flere iPhone X end nogen anden iPhone.

Tim Cook kalder iPhone X for en "Super Bowl-vinder" og tilføjer at man selvfølgelig ville ønske at den vandt lidt mere komfortabelt. iPhone X markerer desuden for første gang siden Apple i 2014 splittede iPhonen i flere modeller (iPhone 6 og iPhone 6 Plus) at Apples dyreste iPhone i sortimentet er den mest populære blandt kunderne.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.