I forbindelse med fremlæggelsen af det seneste kvartalsregnskab oplyser Apple, at salget af Apple TV for første gang nåede over 2 millioner enheder på et kvartal. Det er en stigning på 60% sammenlignet med samme periode sidste år.

Det har fået Apples topchef, Tim Cook, til for første gang ikke at bruge hobby-betegnelsen om Apple TV: "Hvad der engang var en lille niche, er nu et meget større tal". "Dette er et område hvor vi har intens interesse, og sådan bliver det ved med at være. Vi tror på, at der masser af ting vi kan gøre for at bidrage til dette område, og vi fortsætter med at trække i trådene og ser hvor det fører os hen. Mere specifik vil jeg ikke være.", supplerer han.

At Apple har kaldt Apple TV for en hobby, skal tages med en gran salt. Apple har trods alt solgt for en trekvart milliard kroner Apple TV per kvartal i det sidste halvandet andet år. Nu er det så steget til 1 milliard. Sammenlignet med iOS-enhederne er det selvfølgelig forsvindende lidt, men man skal vist have Apples størrelse for at kalde en milliardforretning for en hobby.