iFixit har som nogle af de første fået fingre i Apple Watch. Det har de selvfølgelig skilt ad. For at kunne gøre det, har de hardcore elektronikdrenge været nødt til at modificere deres værktøj, da de i uret har fundet de mindste skruer, de nogensinde har set.

Deres arbejde afslører, at Apple Watch (38mm-udgaven) har et 3,8V Batteri med en kapacitet på 205 mAh. Til sammenligning er batteriet i iPhone 6 på 1810 mAh, altså næsten 9 gange så stort. På billedet øverst kan man se, hvor meget plads batteriet optager. Batteriet er den store klods, der er ved at blive vippet ud. Det er tydeligt, at der på ingen måde er plads til et batteri med dobbelt så stor kapacitet selvom det skulle lykkedes Apple at formindske alle de andre dele. Eneste vej til bedre batteritid er ved at sænke batteriforbruget på enheden.

Ellers indeholder uret en taptic engine - læs mere om hvordan den fungerer og hvad der er her og selvfølglig processoren, som hedder S1.

Uret er i øvrigt svært at skille ad, der der er brugt godt med lim (formodentligt på grund af vandtætheden) - og skruerne altså er meget små, så noget gør det selv-projekt skal man ikke regne med det er. Når først man får skærmen af, er batteriet dog nemt tilgængeligt og nemt at udskifte. Formodentligt fordi Apple på et tidspunkt vil begynde at tilbyde batteriskift efterhånden batteriet bliver slidt.

Scroll ned for at se kommentarer