På onsdag præsenterer Apple med stor sandsynlighed den nye iPhone 7 på det presseevent de har indkaldt til. Designet vil være det samme som den nuværende iPhone 6s har. Derfor vil iPhone 7 i manges øjne nok blive betragtet som en mindre opdatering. Skal man tro rygterne, er der dog mange stor forbedringer at vente. Herunder har jeg samlet de seneste rygter, som analytikeren Ming-Chi Kuo har fundet.

- Ny A10 med en clockfrekvens omkring 2,4 GHz. Apple vil dog formodentligt clocke den lidt lavere for at få bedre batteritid.

- Ny type trykfølsom hjem-knap med haptisk feedback.

- Skærm med bedre farvegengivelsen som i den lille iPad Pro. Opløsning og størrelse pilles der ikke ved.

- Intet jackstik til hovedtelefoner. De skal tilsluttes trådløst eller via Lightningporten. Der vil medfølge en lille adapter.

- 3GB RAM i iPhone 7 Plus og 2 GB RAM i iPhone 7.

- 32GB, 128GB og 256GB lagerplads.

- Vandtæthed certificeret til IPX7, som er det samme som det nuværende Apple Watch. IPX7 er den næsthøjeste vandtæthedsklasse inden for elektronisk udstyr og betyder at der ikke er nogen "skadelig virkning ved kortvarig neddykning i vand (15 til 100 cm i indtil 30 minutter)"

- Hele fem farver. Ud over de sædvanlige sølv, guld og rosaguld kommer der en sort farve, der erstatter den nuværende space gray og en anden mere blank sort farve kaldet "piano black".

- Højttaleren og forstærkeren i toppen bliver opgraderet til samme type som i bunden, så der kan afspilles stereo, når iPhonen holdes vandret.

- Dual-lens kamera på iPhone 7 Plus. Den ene linse vil være til vidvinkel og den anden til tele. Den første vil have optisk billedstabilisering.

- Opgraderet blitz med fire LED og en ny sensor. Muligvis også en lasersensor til hurtigere og mere præcis fokusmåling.

Apple har indkaldt til presseevent på onsdag den 7/9. Det starter klokken 19 dansk tid og livestreames via Apple TV og Apples hjemmeside.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.