Apple har lanceret sommerens nye farver og er klar med silicone-cases til iPhone 11 og urremme til Apple Watch. De nye farver hedder: Skifergrå, havgus, linnedblå og C-vitamin. For alle os der ikke er indretningsarkitekter svarer det til nuancer af grå, mørkeblå, lys grøn og orange.

De nye silicone-cases passer til iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Prisen er 349 kroner. Bemærk at disse cases ikke fås den nye skifergrå. Til gengæld fås de, udover de tre nye farver, i et hav af andre farver.

Hvad angår urremmene kommer de i alle de fire nye farver. Det er den type urrem Apple kalder sportsrem lavet i fluorelastomer. Remmen fås i størrelserne 40 mm og 44 mm og passer også til de ældre modellers 38 mm henholdsvis 42 mm. Prisen er 399 kroner. I alt er der nu op mod 20 forskellige farver af sportsremme at vælge imellem.

Du kan købe de nye produkter hos Apple:

Links til Apple Store er reklamelinks. Det betyder at Onx.dk modtager et mindre beløb, hvis du bestiller via linket. Tak for støtten.
Apple har ikke haft indflydelse på indholdet i denne artikel.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.