Det er vidst ingen hemmelighed, at iPhone 4S bliver sat til salg i Danmark i morgen. Flere steder vil det sige allerede fra kl. 00.01 i nat. Det gælder eksempelvis Telias butik på Amagertorv i København, hvor flere af iPhoneguides læsere har stået i kø siden tidligt i morges. Meldingerne i formiddags lød på, at der ikke var nær så mange i køen som sidste år. Tidligt på eftermiddagen var der 9 i køen. Klokken 20 er antallet af folk i køen stadig kun omkring 25, så der er altså betydeligt færre der står i kø end sidste år.

Også Telenor holder åbent fra midnat på Fisketorvet i København, Bispengade i Aalborg, Bruuns Galleri i Århus, og Kongensgade i Odense.

Jeg befinder mig desværre i dag et sted, hvor man kun kan drømme om 3G-data - selv selve telefondækningen er yderst svingede. Min iPhone har vist “Ingen tjeneste” siden i går aftes - selv uden dødsgrebet. Wifi er der af og til, hvor man kan være heldig at opnå fænomenale hastigheder op til omkring 5-10 KB/sek. Hvis man da ikke bliver smidt af inden siden er indlæst, og derfor må starte forfra. Jeg er derfor ikke i stand til at styre endsige følge slagets gang personligt, men læserne skal være mere end velkomne til at tage teten. Kommentarerne herunder er åbne, så alle kan byde ind med, hvad de måtte ønske - både fra køen og hjemme fra lænestolene. Jeg vil forsøge at bidrage så godt jeg kan i løbet af aftenen, men kan ikke garantere noget.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.