En af vores læsere, Søren, har sendt os en mail med beskrivelse og billeder af et uheld han havde forleden. Hans nyindkøbte iPhone røg i brostenene - uden cover. "Mit headset hang fast i min saddel og hev telefonen op ad jakkelommen og ned på jorden fra cirka en meters højde.", fortæller Søren.

iPhonen fik nogle ordentlige skrammer omkring kameraet, hvor glasset også er flækket, men er ellers intakt.

Det interessante er de billeder, som Søren har vedhæftet mailen. På den kan man se skrammerne i den sorte metalkant. Ligepræcis denne kant, har der været noget skriveri om, fordi nogen har oplevet at farven skaller af. Noget den slet ikke burde kunne, da der ikke er tale om maling, men at aluminiummet farves i en elektrokemisk proces kaldet anodisering. Som det ses af billedet har slaget godt nok trykket metallet ind, men farven er fulgt med.

Det viser i hvert fald, at problemet med "maling der skaller" ikke er generelt. Hvis kanten er lavet som det burde være, er der ingen problemer. Forklaringen på de problemer, der trods alt har været, er da også, at kvalitetskontrollen på fabrikken i Kina ganske enkelt ikke har været god nok.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.